Notification Types: Ponedeljek, 11. 04. 2022

17.00 – Vabimo vas na Socomecovo druženje na terasi Grand hotela Bernardin

Vabimo vas na Socomecovo druženje na terasi Grand hotela Bernardin, nato se pa ob 18:30 vidimo v Smaragdni dvorani na podelitvi energetskih nagrad in večerji. Spoznali boste impresionistično glasbeno umetnico YOKODO ob spremljavi družinskega dua Atanasovski. Po večerji pa se ob 22ih dobimo v bližnjem News Cafeju na druženju in klepetu ob kozarčku.

13.25 – Pričeli bomo z drugim panelom.

Pričeli bomo z drugim panelom, v katerem bomo predstavili perspektivne tehnološke rešitve za nizkoogljično industrijo in lokalne razvojne priložnosti za nove energetske storitve.

12.15 – Naj vam tekne!

Prvi del programa je za nami, pred nami pa še veliko zanimivih tem. Želimo vam dober tek in vas obenem vabimo na ogled Avenije energetsko učinkovitih rešitev v preddverju dvorane.

10.40 – Pričeli bomo s prvim panelom

Pričeli bomo s prvim panelom z naslovom Kako s trajnostno preobrazbo do večje konkurenčnosti in odpornosti podjetij. Nastopili bodo Anton PETRIČ (Tpv Automotive), Aleksander MERVAR (Eles), Zooullis MINA (Pivovarna Laško Union), Dean BESEDNJAK (Kronoterm) in Boštjan ŠTRUC (Merkur Energija).

7.00 – Srečno pot v Portorož!

Srečno pot v Portorož, mi vas že pričakujemo v preddverju dvorane Evropa, ki se nahaja v 12. nadstropju GHB. Konferenčna registracija je odprta, programski del se prične ob 9. uri, z nastopoma Karlisa GOLDSTEINA iz Evropske komisije in Simona FRANKA, generalnega direktorja BASF Slovenija, Hrvaška in Srbija.