Notification Types: Torek, 18.4.2023

Ura: 17:15 / Za nami je prvi dan predavanj

Ob 18:30 nadaljujemo v isti dvorani (dvorani Europa) s podelitvijo energetskih nagrad. Nato pa sledita večerja ob 20.00 v restavraciji Arkade v hotelu Histrion in ob 21.30 zabava v bližnjem News Cafeju.

Ura: 13:25 /Pričeli bomo z drugim panelom

Pričeli bomo z drugim panelom, v katerem bomo predstavili tehnološki prehod v industriji. Z nami bodo predstavniki Krke, GP sistemov, Ministrstva za naravne vire in prostor, Socomeca Sicon in Telekoma Slovenije.

Ura: 12:15 /Naj vam tekne!

Prvi del programa je za nami, pred nami pa še veliko zanimivih tem. Želimo vam dober tek ob kosilu, ki bo potekal v Lobbyju hotela in vas obenem vabimo na ogled Avenije energetsko učinkovitih rešitev v preddverju dvorane.

Ura: 10:40 /Pričeli bomo s prvim panelom

Pričeli bomo s prvim panelom z naslovom Izzivi in priložnosti energetske krize za podjetja. Nastopili bodo Mohor VRHOVNIK (Interenergo), Melanija KOROŠEC (Elan), Andrej OROŽEN (Dewesoft), David ŠPEH (Biomasa).

Ura: 7.00 /Srečno pot v Portorož!

Srečno pot v Portorož, mi vas že pričakujemo v preddverju dvorane Evropa, ki se nahaja v 12. nadstropju GHB. Konferenčna registracija je odprta, programski del se prične ob 9. uri, z nastopom Louise MAIZIERES iz Nemške industrijske in trgovinske zbornice (DIHK).