POSTANITE SPONZOR

Postanite sponzor konference Dnevi energetikov

Informacije: Tatjana Pogačnik, direktorica Poslovne akademije in vodja trženja sponzorstev

Dnevi energetikov so osrednji dogodek energetskih menedžerjev, ki združuje prek 250 strokovnjakov iz slovenskih podjetij, raziskovalnih inštitucij in vseh tistih, ki poslujejo po načelu učinkovite rabe energije. Gre za prestižen in medijsko zanimiv dogodek, kar ima pozitivne posledice tudi za sponzorje, ki sodelujejo.

Sponzoriranje konference je odlično marketinško orodje, ki poleg ostalih učinkov zelo uspešno krepi prepoznavnost blagovne znamke. Konferenca sponzorju omogoča nevsiljiv pristop do ciljne skupine kupcev, osebno navezavo stikov in izmenjavo idej, pogledov in izkušenj.  Omogoča takojšnjo povratno informacijo o produktih in storitvah sponzorja, poleg tega je na konferenci dovolj časa za  druženje s strokovnjaki na področju energetike, odločevalci v panogi in novinarji.

Sponzorjem želimo ustvariti popolno okolje za uresničitev komunikacijskih ciljev in jim prek svojih promocijskih kanalov maksimalno doprinesti k uspešnosti marketinških akcij. Prepričani smo, da boste s sponzoriranjem konference okrepili vaš položaj na trgu ter s tem poudarili vaše mesto med vodilnimi igralci na trgu.

Možnosti za sodelovanje so različne, vsekakor bomo prisluhnili vašim željam in pripravili ponudbo po meri. Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Tatjana Pogačnik,
direktorica Poslovne akademije in vodja trženja sponzorstev +386 1 30 91 588 tatjana.pogacnik@finance.siakademija@finance.si

Hello!

Login to your account