Obvestila

Hvala, ker ste bili z nami.

Hvala, ker ste bili z nami na letošnji 26. konferenci Dnevi energetikov. Želimo vam srečno pot domov.

Začeli bomo četrti panel.

V četrtem panelu z naslovom Vizija regionalnega trga z energijo bodo z nami PPD, Petrol, ELES, HSE in GEN energija. Sledi sklepna okrogla miza z uvodnim predavanjem Bojana Ivanca (Analitika GZS).

Za nami je prvi dan predavanj
Pred dvorano vas čaka kozarec vina, ob 18.30 pa nadaljujemo v isti dvorani (dvorani Europa) s podelitvijo energetskih nagrad. Sledita večerja ob 20:00 v restavraciji Arkade v hotelu Histrion in ob 21.30 zabava v bližnjem News Cafeju.

Vabljeni na kratek odmor

Drugi del drugega panela začenjamo ob 15.30. Spoznali bomo nove rešitve za učinkovitejše ravnanje z energijo v stavbah in prometu. Z nami bodo Ljupka Vrteva (Petrol), Tamara Bajc (Univerza v Beogradu), Marko Čavrak (Teh-Projekt Oprema), Amer Karabegovič (Danfoss Trata) in Srečko Trunkelj (Energetika Ljubljana).

Začeli bomo drugi panel

Začeli bomo drugi panel z naslovom Učinkovito upravljanje energije v industriji. Z nami bodo predstavniki družb Pipistrel Vertical Solutions, Goodyear Slovenija, Metronika in Siemens Energy.

Naj vam tekne!

Prvi del programa je za nami, pred nami pa še veliko zanimivih tem. Želimo vam dober tek ob kosilu, ki bo v lobbyju hotela.

Začeli bomo prvi panel

Prvi panel ima naslov Kako do uspešnih trajnostnih strategij v podjetjih. Nastopili bodo Saška Rihtaršič (Danfoss Trata), Janez Rihtaršič (Domel), David Dolinar (GLS SI) in Božo Černila (Trimo).

Srečno pot v Portorož!

Srečno pot v Portorož, mi vas že pričakujemo v preddverju dvorane Evropa v 12. nadstropju GHB. Konferenčna registracija je odprta, programski del se začne ob 9. uri z nastopom Hussama Jouhare z Univerze Brunel London.

Organizatorji že odštevamo ure do odprtja konference Dnevi energetikov.

Organizatorji in predavatelji že odštevamo ure do odprtja 26. konference Dnevi energetikov, ki bo potekala v Grand hotelu Bernardin (GHB) jutri in pojutrišnjem. Oglejte si letošnji program, s sodelavci ujemite zadnje prijave na konferenco in začnite pakirati.

Rezervirajte si termin za konferenco Dnevi energetikov, ki bo potekala 16. aprila v Portorožu!

Ekipa, Akademija Finance

Hello!

Login to your account